Kategoria: Kulinaria/ Gastronomia / Hotelarstwo |
||
Zamawiający | Nazwa kursu/szkolenia | Rok |
Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego | Finger Food – nowoczesne przekąski | 2023 |
Intendentka | 2023 | |
Kurs Kucharski | 2023 | |
Kucharz małej gastronomii z elementami Carvingu | 2018 | |
Barista | 2018 | |
Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Głogowie Małopolskim | Pomoc kuchenna | 2023 |
Kurs dietetyki i zdrowego żywienia | 2017 | |
Gmina Czarna | Pomoc kuchenna | 2022 |
Gmina Głogów Małopolski | Kurs Kelner Barman z elementami savoir-vivre | 2021 |
Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Powiatu Kolbuszowskiego „NIL” | Kucharz z egzaminem czeladniczym | 2021 |
Szkolenie Kucharz | 2021 | |
Podkarpacka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Rzeszowie | Kelner, barman, barista | 2020 |
Powiat Kolbuszowski | Kurs cukiernika | 2019 |
Kurs barmana z elementami sommeliera i baristy | 2019 | |
Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia „Pro Carpathia” | Barman | 2019 |
Zespół Szkół w Wysokiej | Kurs barmański | 2018 |
Zespół Szkół Zawodowych w Przeworsku | Menager Gastronomii | 2018 |
Powiat Leżajski /Zespół Szkół Technicznych w Leżajsku | Savoir vivre w hotelarstwie | 2017 |